PSRM

25 mai 2022

Vlad Batrîncea: Noi nu vom tolera răfuială politică, vom lupta și-l vom apăra pe fiecare, vom lupta ca în Moldova să existe libertate

PSRM nu va tolera presiunile și răfuielile politice la adresa sa din partea guvernării PAS, a declarat Secretarul executiv al formațiunii, Vlad Batrîncea, la protestul organizat în fața parlamentului.

Deputatul a declarat că ceea ce face acum puterea cu fostul președinte al țării, Igor Dodon, este o crimă fără termen de prescripție. Potrivit socialistului, metodele aplicate astăzi de PAS față de opoziție vor avea efectul de bumerang, care va duce în final la prăbușirea actualei guvernări.

”Este o crimă care nu are termen de prescripție. Acei care au aplicat asemenea metode vor suferi din cauza acestor metode. Într-o bună zi mascații vor veni și după ei”, a spus socialistul.

Batrîncea a menționat că PAS a ajuns la putere prin minciuni, le-a promis oamenilor o viață mai bună, dar în realitate politicile lor duc la un genocid.

”Prin minciună, manipulări au ajuns în fotolii. Au promis viață mai bună, dar în realitate dau miliarde pentru ministere, Președinție, Guvern, Curtea Constituțională. Și-au angajat rudele în funcții. Dau miliarde pentru funcționari, iar pentru bătrâni nu au bani. Aceste politici se numesc genocid. Ei fac tot posibilul pentru a umili cetățenii”, a menționat deputatul.

Batrîncea a cerut demisia președintelui Maia Sandu și a întregii guvernări și a declarat că PSRM va lupta pentru ca în Republica Moldova să existe libertate.

”Noi nu vom tolera aceste presiuni, răfuială politică. Vom lupta și vom apăra pe fiecare. Vom lupta ca în Republica Moldova să existe libertate”, a declarat Secretarul executiv al PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă