PSRM

14 martie 2024

Vlad Batrîncea întrerupt obraznic de Igor Grosu în momentul expunerii sale pe marginea ordinii de zi a ședinței Parlamentului

Vice președintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrîncea a propus excluderea din ordinea de zi a ședinței Parlamentului a proiectului de lege privind introducerea votului prin corespondență.

Deputatul socialist a explicat dezavantajele acestui proiect de lege, care pe lângă faptul că nu a fost discutat cu experții, societatea civilă, partenerii de dezvoltare, încalcă asigurarea dreptului egal la vot al tuturor cetățenilor. De asemenea, potrivit președintelui fracțiunii BCS, mai multe țări s-au dezis de această practică periculoasă pe motiv că au avut loc fraude și scandaluri mari, inclusiv anularea alegerilor prezidențiale în Austria.

Vlad Batrîncea nu a fost lăsat de majoritatea PAS să-și continue discursul, fiind întrerupt obraznic, inclusiv de Igor Grosu, președintele Parlamentului, pe motiv că această chestiune nu ține de ordinea de zi a ședinței plenare de astăzi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă