PSRM

24 mai 2022

Vlad Batrîncea: De azi începem proteste în Moldova pentru dreptate și democrație!

Începând cu ziua de azi, pornim proteste în toată țara, ca în Moldova să fie dreptate și democrație. Anunțul a fost făcut de către secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, la protestul din fața Parlamentului. Batrîncea a criticat acțiunile guvernării PAS, care luptă cu opoziția prin dosare politice și intimidări.

„Au dat buzna în casa lui Igor Dodon cu mascații, percheziții… Ce caută ei acolo? Miliarde care au furat partenerii lor de coaliție? Suntem încrezuți că acest cadou oferit azi doamnei Sandu nu va aduce nici un beneficiu guvernării. Înțelegem că îi supără critica, dar orice guvernare trebuie și va fi criticată pentru neîndeplinirea promisiunilor. Unde este viața bună, dragi guvernanți? Întrebați oamenii, trăiesc mai bine? Și vor veni toți aici să spun – nu. Este o tentativă de a băga frică în societate, dar noi spunem clar „Noi nu cedăm!”, a declarat Vlad Batrîncea.

PSRM protestează azi, în scuarul Parlamentului, față de ilegalitățile guvernării PAS și dosarele intentate la comandă. Oamenii au venit cu pancarte pe care scrie „Nu răfuielilor politice! Nu capturării statului! Vrem justiție corectă!”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă