PSRM

24 februarie 2022

Vlad Batrîncea: Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să ofere și experiența sa și suportul necesar ca să ajutăm cetățenii în această perioadă

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a susținut instituirea Stării de urgență.

Vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, a declarat că este momentul ca aleșii poporului să dea dovadă de unitate și solidaritate, indiferent de culoarea politică.

“Este momentul pentru a face apel solidar la calm. Este momentul pentru ca noi, întreg Parlamentul, să facem tot posibilul ca panica și frica pentru ziua de mâine să dispară. Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să ofere și experiența sa și suportul necesar, ca să ajutăm cetățenii în această perioadă, inclusiv în situația cu refugiații, ca acest proces să fie de calitate. De asemenea, suntem gata să venim în sprijinul Guvernului, când este vorba de susținerea cetățenilor, suntem gata să sprijinim inițiativele sociale.

Facem apel către instituțiile statului și către ANRE, care mâine are planificată o ședință. Statul trebuie să aibă o influență sănătoasă asupra procesului de formare a tarifelor, toate instituțiile statului trebuie să facă tot posibilul, ca cetățenii să simtă susținerea acestuia. Poate fi un exemplu frumos de solidaritate, indiferent de statutul social, etnie, limba vorbită”, a declarat Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă