PSRM

20 mai 2022

Vlad Batrîncea: Actuala guvernare duce Moldova spre genocid

PSRM va înregistra în Parlament moțiunea simplă de demitere a ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu. Anunțul a fost făcut de secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, la protestul organizat, vineri, de PSRM în fața sediului central al Ministerului Agriculturii.

Socialiștii susțin că actualul ministru al Agriculturii este incompetent, nu a venit cu nicio inițiativă și strategie de dezvoltare a sectorului agricol. Potrivit lui Batrîncea, actualul ministru nu face nimic în condițiile creșterii prețurilor la produsele agroalimentare.

”În aceste condiții anunțăm inițiativa privind demiterea acestui ministru. Săptămâna viitoare înregistrăm la Parlament moțiunea împotriva acestui ministru. Acest ministru trebuie să plece, dar după el trebuie să plece tot guvernul oamenilor incompetenți, care nu fac nimic și care vin doar cu promisiuni generale și manipulatorii. Voi duceți Republica Moldova spre genocid. Voi trebuie să plecați. Oamenii merită o guvernare mai bună”, a declarat Batrîncea.

Manifestanții au scandat lozinci ”Guvernul în demisie”, ”Prețurile reglementate de stat”, ”Nu majorării prețurilor”. Protestatarii susțin că le-a ajuns cuțitul la os, în fiecare zi prețurile cresc și în primul rând la produsele de primă necesitate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă