PSRM

14 octombrie 2022

Vlad Batrîncea a felicitat locuitorii capitalei cu prilejul Hramului orașului

Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM, vice-președinte al Parlamentului Republicii Moldova,  a felicitat locuitorii capitalei cu prilejul Hramului orașului.

– Astăzi sărbătorim Hramul orașului Chișinău și cu acest prilej adresez cordiale felicitări tuturor locuitorilor capitalei.

Chișinăul este un oraș nu mare, dar foarte drag inimilor noastre grație istoriei sale, arhitecturii, ulicioarelor verzi și liniștite, atmosferei deosebite create de oamenii ospitalieri și harnici ce locuiesc în el. Cineva este originar din Chișinău, cineva poate s-a mutat aici cu traiul, dar fiecare dintre noi are sentimente aparte față de acest oraș pe care ni-l dorim înfloritor și modern.

Partidul Socialiștilor a demonstrat prin fapte că ideea transformării capitalei într-o metropolă în care oamenii se simt confortabil poate fi realizată. Fracțiunea PSRM din Consiliul municipal Chișinău, alături de colegii din Parlament, promovează și monitorizează constant implementarea proiectelor de dezvoltare a urbei, de apărare a drepturilor locuitorilor capitalei. Vom continua să muncim întru binele tuturor locuitorilor municipiului și al țării noastre dragi.

Stimați chișinăuieni, cu ocazia acestei minunate sărbători, Vă urez pace în casele Dumneavoastră, bunăstare și o zi plină de evenimente frumoase alături de cei dragi!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă