PSRM

11 decembrie 2022

Vlad Batrîncea a felicitat „Garda Tânără” cu prilejul aniversării a 11-a de la creare

Transmit sincere felicitări aripii de tineret a Partidului Socialiștilor, mișcării ”Garda Tânără”, cu prilejul marcării a 11 ani de la creare!

Sunt mândru de faptul că personal am participat la crearea acestei organizații. Sunt recunoscător fiecărui membru al Gărzii Tinere care a fost alături de noi în toți acești ani. Împreună am organizat proteste, am acordat asistență veteranilor de război, am înfăptuit multe lucruri frumoase în vederea realizării obiectivelor pe care ni le-am propus.

Astăzi, Garda Tânără este una dintre cele mai de perspectivă organizații de tineret din țara noastră, care a devenit o rezervă de cadre profesioniste pentru cea mai mare forță de opoziție din țară – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Tinerii aderă la „Garda Tânără ” nu pentru bani sau carieră, ci fiind ghidați de dorința de a schimba spre bine țara, de a fi utili societății noastre și oamenilor nevoiași.

Dragi membri ai organizației ”Garda Tânără”, adresez fiecăruia dintre voi sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere a organizației. Astăzi, când țara noastră, societatea în ansamblu, Partidul Socialiștilor trece prin momente de grele încercări, avem de rezolvat sarcini foarte dificile, dar vom depăși toate obstacolele așa cum am făcut-o pe parcursul celor unsprezece ani. Sprijin ne va fi energia noastră tânără, credința în idealurile noastre și dorința de a schimba viața țării noastre spre bine.

La mulți ani, dragi prieteni!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă