PSRM

25 septembrie 2022

Vlad Batrîncea a felicitat economiștii din Moldova cu prilejul sărbătorii profesionale

Stimați economiști! Vă adresez sincere felicitări cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua economistului!

Evenimentele din ultimii ani din Republica Moldova și din lume au demonstrat că profesia de economist este una dintre cele mai importante pentru dezvoltarea și prosperarea unui stat și a unei societăți, iar ignorarea legilor economice la cel mai înalt nivel al guvernării statului conduce la rezultate dezolante.

Astăzi constatăm cu regret că guvernarea, în calculele sale, nu mai ține cont și nu mai ia în calcul interesele țării și ale poporului. În consecință sunt afectați toți: întreprinderile mari și mici, agricultura și industria, orașele și regiunile, precum și cele mai vulnerabile categorii ale populației.

Stimați economiști! Am ferma convingere că sunteți apți să rezolvați cele mai complexe sarcini și sunteți capabili să scoateți țara din crizele care au lovit economia țării noastre din cauza incompetenței guvernării actuale. Sunt sigur că activitatea voastră profesională va contribui la soluționarea problemelor sociale și la asigurarea unui trai decent pentru cetățenii Republicii Moldova.

Vă doresc multă sănătate, bunăstare familiilor voastre și noi realizări în activitatea pe care o desfășurați!

Sărbătoarea profesională a economiștilor din Republica Moldova – Ziua economistului – a fost instituită de către Guvern la 30 septembrie 2002 și este marcată în ultima duminică a lunii septembrie.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă