PSRM

31 iulie 2019

Vlad Batrîncea a declarat despre disponibilitatea fracțiunii PSRM de a semna un acord permanent cu ACUM

Președintele fracțiunii Partidulu Socialiștilor din RM a declarat în cadrul ședinței de încheiere a Parlamentului din 31 iulie, că PSRM este gata să semneze „în viitorul apropiat un acord permanent privind parteneriatul socio-economic și politic și să demonstreze că din componența acestei guvernări fac parte oameni adecvați și decenți”.

Potrivit lui Vlad Batrîncea, acordul provizoriu, semnat de membrii coaliției la 8 iunie, a fost practic implementat. El a menționat că cetățenii Moldovei, care așteaptă rezultate accelerate din partea majorității parlamentare, trebuie să înțeleagă că Parlamentul a înregistrat numeroase relizări în mai puțin de două luni.

„Vom continua această activitate și vom face tot posibilul pentru ca să restabilim încrederea oamenilor în organele de drept, în instanțele de judecată, în stat, în conducerea țării. Vom face tot ce putem pentru a asigura coaliției curajul și comprehensiune pentru inițiativele socio-economice, pentru a îmbunătăți cu adevărat viața oamenilor”, a spus președintele fracțiunii.

El a subliniat că este mîndru de echipa în care are onoarea de a lucra, este mîndru de curajul și determinarea manifestată de socialiști și le-a mulțumit pentru munca depusă în cadrul sesiunii. Vlad Batrîncea a menționat că la toamnă, fracțiunea va veni în parlament cu proiecte economice și sociale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă