PSRM

12 iulie 2022

Vlad Batrîncea a avut o întrevedere cu Oleg Vasnețov, ambasadorul Rusiei în Moldova

Vlad Batrîncea, secretarul executiv al PSRM, vicepreședintele Parlamentului, a avut o întrevedere cu Oleg Vasnețov, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii, părțile au abordat mai multe subiecte de actualitate legate de cooperarea moldo-rusă. Vlad Batrîncea a reiterat interesul celei mai mari forțe de opoziție din Republica Moldova pentru continuarea dialogului pe tot spectrul de chestiuni de interes reciproc pentru popoarele ambelor state.

Vicespeakerul a subliniat importanța de a dezvolta în continuare relațiile de colaborare în domeniul comercial-economic, umanitar, educațional, precum și necesitatea stringentă de a restabili cât mai rapid curselor aeriene directe, în interesul cetățenilor țărilor noastre.

În contextul situației regionale dificile, părțile au remarcat oportunitatea unei abordări constructive în procesul de edificare a relațiilor bilaterale, prioritate fiind acordată unei diplomații pragmatice bazate pe interese reciproc avantajoase.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă