PSRM

04 decembrie 2015

Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru la Moscova

Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova întreprinde o vizită de lucru de o zi la Moscova la invitaţia liderului Partidului „Spravedlivaia Rossia”, Serghei Mironov.

Agenda vizitei prevede întrevederi ale liderului PSRM cu demnitari înalți din cadrul Dumei de Stat a Federației Ruse.

De asemenea, Igor Dodon va participa la ceremonia de  decernare a premiilor laureaţilor şi învingătorilor Concursului internaţional „Istoria Marii Victorii în istoria unei familii”, care a fost organizat de către Partidul  „Spravedlivaia Rossia” şi s-a desfăşurat în 38 de regiuni ale Rusiei şi 9 ţări străine.

La ceremonie vor fi prezenţi deputaţi din Duma de Stat a FR, veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, reprezentanţi din mediul artistic, elevi şi studenţi, mass-media.

Alături de Igor Dodon la festivitate va participa Ana-Liza Basso din Moldova, membru al aripei de tineret a PSRM, „Garda Tînără”. Ana-Liza a scris în adresa Concursului o lucrare despre străbunelul său care a luptat în război şi a fost decorat cu cinci distincţii de stat. Tînăra din Moldova a devenit laureat în categoria „Împreună am călit Marea Victorie”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă