PSRM

12 august 2019

Victor Gaiciuc – noul consilier prezidențial și secretar al Consiliului Suprem de Securitate

Astăzi, Igor Dodon l-a numit pe domnul general de brigadă în rezervă, Victor Gaiciuc, în funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate. Despre acest lucru a anunțat șeful statului pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

“Consider că Victor Gaiciuc are o experiență temeinică în organele securității statului, a deținut funcții de conducere, manifestînd profesionalism inclusiv în calitate de ministru al apărării. Domnul Gaiciuc se remarcă și prin bogata sa activitate diplomatică, ca Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Regatul Belgiei și ca Reprezentant al Republicii Moldova la NATO. Prin desemnarea domnului Victor Gaiciuc în funcție, am deplină încredere în capacitatea domnului Gaiciuc de a garanta eficiența în activitatea Consiliului și de a contribui la întărirea sectorului apărării și securității naționale”, a menționat Dodon pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

De asemenea, șeful statului a anunțat că săptămîna viitoare va avea loc ședința Consiliului Suprem de Securitate cu subiecte de importanță majoră pentru societate.

Sursa: http://aif.md/viktor-gajchuk-novyj-sovetnik-prezidenta-i-sekretar-vysshego-soveta-bezopasnosti-foto/?fbclid=IwAR3zkMG98y2r_lci91g2y9aJ6-UXX9vOCcD87A-E0MI0URSSz_oONGLBuig
© aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă