PSRM

02 septembrie 2022

Vicepreședintele Parlamentului: există premise pentru unificarea forțelor politice în Republica Moldova pentru a salva țara

Vlad Batrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, a declarat în cadrul emisiunii „Tema” de la postul de televiziune „Primul în Moldova” despre o posibilă unificare a diferitelor forțe politice, nemulțumite de actuala situație din țară.

„Toți sunt nemulțumiți de controlul politic al guvernării asupra justiției, Comisiei Electorale Centrale, Televiziunii publice, Curții Constituționale; de așa-numita reformă electorală promovată în favoarea partidului de la guvernare”, a spus vicepreședintele Parlamentului.

Potrivit afirmațiilor sale, ar putea avea loc o unificare a forțelor politice care doresc să promoveze o politică în strictă conformitate cu toate legile și normele, astfel încât toți cetățenii să aibă acces egal la televiziune și să se poată simți liber în țara lor.

Batrîncea este sigur că în situația actuală, s-au creat premisele necesare pentru unificarea diferitelor forțe pentru salvarea adevăratei democrații din țară. Vicespeakerul a amintit că Partidul Socialiștilor are deja experiența de unificare cu alte forțe, când PSRM și blocul de dreapta ACUM au reușit, în 2019, să-și unească eforturile pentru a elibera Republica Moldova de regimul lui Plahotniuc.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă