PSRM

13 octombrie 2018

Veaceslav Anghel a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția uninominală nr. 20 Strășeni

 

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat încă un miting de protest astăzi, 13 octombrie, împotriva politicii din ultimii nouă ani a guvernării – de această dată, în Strășeni.

Locuitorii raioanelor Strășeni și Orhei și-au exprimat nemulțumirea față de guvernarea ”pro-europeană” care nu a făcut decît să jefuiască țara și poporul acesteia. Dina cauza unei guvernări corupte, cetățenii RM părăsesc țara, astfel în RM rămîn doar bătrînii.

În cadrul mitingului a fost prezentat candidatul pentru circumscripția electorală nr. 20 Strășeni, din care fac parte localitățile din raioanele Strășeni și Orhei – președintele organizației teritoriale PSRM Veaceslav Anghel.

Prezent la miting, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea a declarat că Veaceslav Anghel este o persoană de încredere căruia îi pasă de soarta cetățenilor RM. Fiind consilier raional, a fost mereu deschis pentru rezolvarea problemelor locuitorilor.

”Republica Moldova are ultima șansă, la 24 februarie 2019, trebuie să facem alegerea corectă! Partidul Socialiștilor este unica șansă a Republicii Moldova. De aceea trebuie să ne unim și să mergem la această luptă și să biruim”, a declarat secretarul executiv al PSRM.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea lui Veaceslav Anghel în calitate de candidat al PSRM pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală nr.20 Strășeni, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă