PSRM

27 iulie 2021

Vasile Bolea: Cetățenii vor să vadă mai multe acțiuni și mai puține vorbe din partea majorității parlamentare

Partidul Acțiune și Solidaritate trebuie să înceapă lupta cu corupția din rândurile proprii. Declarația a fost făcută, la Radio Moldova, de deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vasile Bolea.

Parlamentarul a menționat că nu crede în intențiile adevărate ale PAS de a lupta cu acest flagel, ținând cont că în lista electorală a acestei formațiuni sunt mai multe persoane certate cu legea.

”Vrem să vedem și cetățenii vor să vadă mai multe acțiuni și mai puține vorbe din partea majorității parlamentare. Referitor la, cum au spus ei ”de astăzi toleranța zero”, îmi este interesant ce au gândit ei cu 2-3 săptămâni înainte de ziua de ieri, când au vorbit despre toleranța zero. Adică, până atunci nu au fost. Au fost toleranți. Am văzut în campania electorală mai mulți candidați pe listele PAS care au fost certați în trecut cu legea, unii nu pot să-și justifice averile, le ascund prin offshore-uri, alții se ocupau cu contrabanda cu spirt, alții de la Leova nu plăteau impozite și cred că nici până acum nu plătesc impozite, având case de schimb valutar și dând fel de fel de fițuici. Sper că în primul rând cei de la PAS vor începe curățirea de la ei. Dar cred că nu vom vedea noi acest lucru, vor fi doar vorbe în vânt”, a spus deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Amintim, președintele Maia Sandu a declarat, luni, în fața noului Parlament că declară ”toleranță zero față de corupție, la orice nivel și în orice instituție”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă