PSRM

14 octombrie 2022

Împotriva PSRM se pregătește o nouă provocare murdară

ПСРМ

Informăm opinia publică că împotriva PSRM se pregătește o nouă provocare murdară, menită să discrediteze cea mai mare formațiune politică din Republica Moldova.

În adresa partidului au parvenit întrebări de la jurnaliști străini, pe care le considerăm părtinitoare și manipulatoare. Cunoaștem că o anumită publicație străină a primit indicația de a publica un pretins material de investigație bazat pe presupuneri și manipulări de fapte.

De asemenea, cunoaștem că în condițiile crizei profunde energetice și economice, a creșterii tarifelor la serviciile locativ-comunale și a unei inflații rapide, actuala guvernare a apelat la partenerii săi după ajutor pentru a distrage atenția opiniei publice.

Atacurile asupra opoziției vor contribui și la camuflarea nemulțumirii în creștere a cetățenilor față de guvernarea PAS și la scăderea irevocabilă a ratingului președintelui Maia Sandu. Iar recentele sale dezvăluiri într-un prank-interviu și încercările ulterioare de a înșela poporul moldovean denotă disponibilitatea de a ceda o parte din teritoriul Republicii Moldova vecinilor. Toate acestea provoacă o indignare sinceră în rândul cetățenilor Republicii Moldova, care nu înțeleg cum la conducere se poate afla o persoană care își trădează și își vinde țara.

Astfel de acțiuni de discreditare a PSRM indică asupra intenției autorităților de a exercita în continuare presiuni maxime asupra opoziției pentru a rămâne la putere cu orice preț.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă