PSRM

05 iulie 2021

Una din prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este dezvoltarea infrastructurii regionale, spune Dodon

 

Președintele PSRM Igor Dodon, candidat la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a efectuat, astăzi, o vizită în raionul Glodeni, în cadrul căreia a avut o întrevedere cu locuitorii din comuna Balatina.

Au fost dezbătute problemele cu care se confruntă oamenii de aici și care pot fi rezolvate de echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

De asemenea, Igor Dodon a vorbit despre intențiile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a relansa programul “Satul moldovenesc” care presupune investiții majore în dezvoltarea localităților Moldovei.

Ulterior, împreună cu deputatul Bogdan Țîrdea și Secretarul executiv al PCRM Constantin Starîș, Igor Dodon a avut o discuție bună și sinceră cu locuitorii raionului Glodeni în sala arhiplină a Casei de cultură din centrul raional.

Discuțiile au vizat situația actuală din țară, proiectele economice inițiate în raion cu sprijinul PSRM, precum construcția sistemului de alimentare cu apă în 10 localități din lunca râului Prut, construcția sistemului de canalizare, reabilitarea mai multor obiective de menire socială, iluminarea stradală, reabilitarea drumurilor și altele.

Igor Dodon a menționat că una din prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este dezvoltarea infrastructurii regionale, reiterând faptul că echipa comuniștilor și socialiștilor va continua implementarea proiectelor menite să îmbunătățească calitatea vieții și în noua legislatură a parlamentului.

În context, candidații au reiterate importanța susținerii în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pentru a asigura un viitor prosper țării noastre.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă