PSRM

03 decembrie 2020

Un deputat PSRM prezintă lista ”arhitecților haosului” din Parlament

Deputatul PSRM, Grigore Novac, a prezentat arhitecții haosului provocat astăzi în forul legislativ al țării. Aceștia sunt: Pavel Filip li Dumitru Diacov de la PDM, finul lui Plahotniuc , Adrian Candu și Vladimir Cebotari de la Pro Moldova, Mihai Popsoi, Igor Grosu, Dumitru Alaiba, Sergiu Litvinenco și Radu Marian de la PAS-ul Maiei Sandu și Liviu Vovc delegat de Platforma DA.

”Arhitecții haosului de azi din Parlamentul Republicii Moldova stau la sfat, pun la cale următoarele acțiuni teatrale și în principiu zâmbesc mișelește (satisfăcuți) de tot haosul pe care l-au creat azi, de faptul că au reușit să distrugă bunurile care aparțin tot poporului (microfoane, calculatoare, monitoare etc.) (…) Și acești deputați, la toate tribunele și toate televiziunile prostesc lumea precum ei nu au creat nici o alianță, fie ea formală sau neformală”, scrie Novac pe pagina sa de socializare.

Potrivit deputatului PSRM, deja toți au observat cum cei menționați mai sus de trei săptămâni votează împreună, își coordonează acțiunile și prostesc lumea la fel împreună.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă