PSRM

07 februarie 2019

Cartelul PDM-PCRM-ȘOR vrea să elimine președintele!

Comentariul autorului Bogdan Țîrdea din prima sursă.

16 ianuarie, lacheul democraților, PCRM a cerut Comisiei Electorale Centrale să anuleze înregistrarea PSRM în cursa electorală.

4 februarie, Dorin Chirtoacă (președintele PL) a solicitat CEC-ului excluderea PSRM din cursa electorală. Motivul – „finanțarea externă a partidului”.

5 februarie, Șor  s-a adresat la CEC . Acesta a solicitat pedepsirea socialiștilor.  Motivul invocat  “PSRM benefiază de sprijinul indirect de peste hotare”.

7 februarie, încă un lacheu al PDM, Kalinin, fugar din Moscova pentru probleme cu justiția, a cerut excluderea PSRM din alegeri. Cauza – „finanțarea partidului din exterior”. Chipurile Dodon ar fi adus cu sine de la Moscova 20 milioane de dolari pentru desfășurarea campaniei electorale a PSRM!

Înțelegeți cît de aberantă este acuzația? De fapt, „Prietenul Rusiei” Kalinin acuză Rusia de amestec în  alegeri!

Așteptăm cerințe noi din partea celorlalți lachei ai PDM: PNL, Antimafia (Mocanu) și mulți alții.

Toate învinuirile expuse de slujele PDM au fost rulate nemilos la toate mediile PDM: Prime TV, Publika, Kanal2, Kanal3, STS… Mai sunt întrebări, de cine se tem în realitate democrații?

Mai aveți îndoieli cu privire la cartelul PDM-PCRM-ȘOR?

Dînșii înteleg că PSRM poate cîștiga, de aceea doresc excluderea socialiștilor din cursa electorală cu orice preț. Concomitent, pregătesc terenul pentru demiterea președintelui prin impeachment!

Apropo, pe 31 ianuarie 2019, Alexandr Kalinin s-a adresat migranților moldoveni, aflați în Rusia,  să nu creadă în amnistia expusă de Igor  Dodon! Și asta, în pofida declarației oficiale a MAI și  Serviciului Federal pentru Migrație din F.R.!

De ce Kalinin a recurs la această mîrșăvenie?

Răspunsul este simplu. Dacă în R.M. ar reveni toți 170 de mii de cetățeni aflați pe teritoriul Rusiei, care cad sub incidența amnistiei, PSRM poate acumula 60-70 % din sufragii. Iar asta înseamnă că PDM pierde puterea!

6 februarie, PCRM solicita efectuarea unui audit a proiectului privind reconstrucția clădirii prezidențiale, pe care Voronin a lăsat-o în voia sorții la 7 aprilie. Adică, lacheii democraților acuză președintele Turciei Erdoğan de corupție. Amintim că banii pentru reparație n-au mers direct în contul președinției! Reparația a fost efectuată de o companie turcă, conform proiectului turcesc. Iată așa democrații îi răspund lui Erdoğan.

De reținut: lacheii PDM atacă doar PSRM. În fiecare zi, în fiecare ceas. Despre  PDM niciun cuvînt! Despre schemele democraților niciun cuvînt. Toate ilegalitățile comise de PD sunt atribuite PSRM!

P.S. Apropo, poate Voronin cere audit public pe reparația clădirilor Parlamentului și a Procuraturii Generale, care, potrivit informațiilor, au fost efectuate de firma fiului său, Oleg Voronin?

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă