PSRM

17 noiembrie 2021

Tot mai puțini cetățeni apreciază activitatea Maiei Sandu, iar Igor Dodon crește în sondaje

Președintele țării, Maia Sandu, se prăbușește în sondaje. În doar câteva luni, ratingul acesteia a scăzut cu 9 puncte procentuale. Totodată, ex-președintele țării, liderul PSRM, Igor Dodon, a crescut cu 7 puncte procentuale. Sunt datele Barometrului Socio-Politic, octombrie-noiembrie 2021, realizat de compania IMAS.

Potrivit studiului, dacă în iunie 2021, activitatea Maiei Sandu a fost apreciată de către 52% din populație, atunci în noiembrie numărul a scăzut până la 43%. Liderul PSRM Igor Dodon la începutul verii se bucura de susținerea a 32% din populație, acum este de 39%. Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a scăzut cu un punct procentual, de la 39% la 38%. Încrederea în liderul partidului ȘOR, Ilan Șor, a crescut cu 4 puncte procentuale, iar ratingul fostului primar de Bălți, Renato Usatîi, a rămas neschimbat.

Sondajul a fost realizat în perioada 23 octombrie -15 noiembrie pe un eșantion de 893 de persoane din 798 de localități. Marja de eroare este de 3,3%. Comanditarul sondajului este compania de consultanță Public Media.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă