PSRM

18 mai 2017

Sub patronajul președintelui la Chișinău va fi organizat Festivalul Familiei

Duminică, 21 mai, la Chișinău va avea loc Festivalul Familiei care va fi organizat sub patronajul Președintelui RM, Igor Dodon în cadrul campaniei sociale ”Iubesc Moldova”.

Grandiosul Festival al Familiei va începe la ora 11.00, în Piața Marii Adunări Naționale. Organizatorii promit concursuri vesele pentru copii, cu participarea animatorilor, clovnilor și personajelor preferate ale copiilor precum și multe cadouri.

Programul va conține un concert cu micii participanți, trambulină, călărie, trenuț pentru copii, spectacol de bule de săpun, tatuaje pentru copii, atelier pentru copii, înghețată pentru toți vizitatorii micuți, concursuri pentru copii, animatori, clovni, personajele preferate și multe altele. Toate activitățile vor fi gratuite, au anunțat organizatorii.

Anterior s-a aflat că pe data de 21 mai, în centrul capitalei va avea loc marșul ”Fără frică” al reprezentanților comunității LGBT. Organizatorii ascund itinerarul acestui marș. În anul trecut, Festivalul Familiei organizat de Partidul Socialiștilor a schimbat planurile reprezentanților minorităților sexuale și i-a forțat să-și desfășoare parada pe altă stradă.

Reamintim că Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon rămâne liderul Partidului Socialiștilor și în comun cu Partidul desfășoară programul privind susținerea familiei și a valorilor familiale.

PSRM mereu s-a expus și se expune împotriva propagandei relațiilor netradiționale, care subminează bazele seculare ale familiei moldovenești. Partidul Socialiștilor susține toate inițiativele președintelui, care vizează promovarea valorilor familiale și consolidarea familiei.

Săptămâna trecută, Igor Dodon a venit cu inițiativa de a crea un capital familial, care are ca scop îmbunătățirea nivelului de trai al familiilor cu copii. Partidul Socialiștilor, la rândul său, a prezentat proiectul de lege privind susținerea familiilor cu mulți copii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă