PSRM

09 iulie 2020

Ștefan Gațcan a revenit în Parlament: Vreau să fiu alături de nevoile medicilor, care vor primi surplus la salariu

Deputatul Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Într-o postare pe Facebook acesta a scris că este de datoria lui să ajute medicii să-și primească salariile majorate.

“Prin revenirea mea la ședința Parlamentului, vreau să fiu alături de nevoile medicilor, care vor primi surplus la salariu. Eu știu cât de greu le este lor în acest an blestemat. Îmi voi face datoria față de sistemul medical, îmi voi face datoria față de agricultori, față de sinistrați, față de alți cetățeni, iar apoi, când va fi momentul de plecat, îmi voi depune mandatul”, a scris Gațcan.

Parlamentarul recunoaște că a fost prin într-un joc politic. „În momentul când am înțeles că retragerea mea este folosită pentru a fi blocată activitatea Parlamentului, am decis că acest lucru nu este admisibil. Mai cu seamă că activitatea era blocată tocmai când trebuia să vină Guvernul cu majorarea de salarii pentru colegii mei medici, pentru pensionari, pentru agricultori și alte categorii de cetățeni”, spune Gațcan.

Deputatul a repetat că absolut nimeni nu l-a presat să ia o decizie sau alta.

„Fac apel la încetarea oricăror speculații privind deciziile mele, cred că sunt subiecte mult mai importante acum asupra cărora politicienii ar trebui să-și îndrepte atenția, indiferent că sunt la guvernare sau în opoziție, oamenii au nevoie de ajutorul nostru, nu de certuri politice”, a conchis parlamentarul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă