PSRM

15 noiembrie 2019

Consilierii PSRM au primit mandatele și au anunțat oficial crearea unei fracțiuni în Consiliul Municipal Chișinău

Astăzi, 15 noiembrie, a avut loc ședința de constituire a Consiliului Municipal Chișinău, la care au fost înmînate mandatele consilierilor municipali, conform rezultatelor alegerilor locale organizate pe 20 octombrie.

Mandate au primit și consilierii din fracțiunea Partidului Socialiștilor. Astăzi, a fost anunțată oficial crearea unei fracțiuni a Partidului Socialiștilor.

Menționăm că fracțiunea PSRM din CMC este cea mai numeroasă – 22 din 51 de consilieri. În cadrul ședinței fracțiunii PSRM din 6 noiembrie, președinte a acesteia a fost ales Afanasenco Serghei, vicepreședinți au devenit Dinari Cojocaru, Alexandr Odințov, Ludmila Polodiuc și Svetlana Popa.

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, i-a felicitat pe toți pentru începerea activităților în Consiliul Municipal. El a menționat că urmează multe de făcut și fiecare dintre cei prezenți are obligații față de locuitorii din Chișinău.

Ion Ceban a îndemnat consilierii să se concentreze pe soluționarea problemelor locuitorilor orașului pentru a schimba rapid situația din capitală și din suburbiile acesteia spre bine.

„Asta înseamnă drumuri și trotuare mai bune, reabilitarea fondului locativ, eliminarea corupției, grija față de familiile tinere și persoanele în etate. Asta înseamnă un nou impuls pentru ca municipiu Chișinău să devină o capitală veritabilă europeană”, a menționat noul primar general.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă