PSRM

13 aprilie 2023

Consilierii PSRM au asigurat venituri în bugetul Chișinăului în sumă de 120 milioane lei

La 12 aprilie a avut loc o licitație de vânzare a terenurilor din municipiul Chișinău. Consilierii PSRM au participat la ședința comisiei de licitație, fapt ce a făcut posibilă asigurarea cvorumului și a adus 120 de milioane de lei în bugetul municipal. Totodată, unii consilieri din alte fracțiuni au sabotat licitația.

Președintele fracțiunii PSRM, Alexander Odînțov, a declarat că de la începutul mandatului, în 2019, fracțiunea a asigurat implementarea tuturor proiectelor din capitală.

”Anume fracțiunea PSRM a votat aprobarea bugetelor, deși alte fracțiuni au încercat să blocheze dezvoltarea orașului. PSRM a reușit să asigure implementarea în continuare a unor proiecte de dezvoltare a orașului, în preturile în care alte fracțiuni au încercat să le anuleze sub pretextul pandemiei. Acum chișinăuienii se bucură de trotuare renovate, de parcurile „Alunel”, „La Izvor”, „B. Glavan”, etc. Anume fracțiunea Partidului Socialiștilor a votat pentru aprobarea proiectelor de licitație și am asigurat venituri în buget – circa 548 milioane lei pentru terenurile municipale”,- a remarcat Alexandr Odințov.

Socialistul a atras atenția și asupra faptului că executivul, la comanda Primarului General, din considerente politice, sabotează deja 6 ședințe la rând adoptarea deciziilor pentru oraș și locuitorii săi, în același timp consilierii municipali fiind învinuiți că primesc banii nemeritat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă