PSRM

01 noiembrie 2020

SONDAJ: Igor Dodon și Maia Sandu – în turul doi. Actualul președinte a obținut un scor cu 10% mai mare

Igor Dodon și Maia Sandu se vor duela în turul doi al alegerilor prezidențiale. La scrutinul de astăzi, actualul președinte a obținut cu 10 la sută mai multe voturi decât candidatul PAS. Sunt rezultatele unui sondaj, efectuat în ziua alegerilor prezidențiale.

Potrivit studiului telefonic, pentru Igor Dodon și-au dat votul 40,3 la sută dintre cetățenii, care au acceptat să spună cu cine au votat. Candidatul PAS, Maia Sandu, a obținut 30,4%. Pe locul trei se află primarul de Bălți, Renato Usatîi cu 12,4 la sută, iar pe locul patru – Violeta Ivanov cu 7,8%. Pentru candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, au votat 6,4%, iar pentru unionistul Octavian Țîcu – 1,4%. Pentru Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu au votat mai puțin de 1%.

Sondajul telefonic a fost realizat de Compania Intellect Group și Asociația SPERO. La sondaj au participa 3600 de persoane din Republica Moldova, SUA, Canada, țările UE și Federația Rusă, dar și alegătorii din stânga Nistrului. Marja de eroare este de 3%, la un nivel de încredere de 95%.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă