PSRM

09 mai 2020

Socialiștii au participat la un marș auto dedicat Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei

Astăzi, 9 mai, la inițiativa și sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, la Chișinău a avut loc un marș auto dedicat Victoriei în Marele Război pentru apărarea Patriei.

La marș au participat peste 500 de automobilisti – activiști civici, reprezentanți ai cluburilor sportive, precum și cetățeni de rînd din capitală. La această acțiune publică au participat și socialiștii. Coloana a fost condusă de mașini din cadrul Autoclubului Retro din Chișinău. Participanții la marș au vizitat Complexul Memorial “Eternitate”, au mers pe străzi din toate sectoarele capitalei.

Tradițional, pe 9 mai, la Chișinău are loc marșul „Regimentul Nemuritor”, la care participă zeci de mii de locuitori din capitală și din întreaga țară. Totuși, anul acesta, ținînd cont de starea de urgență instituită în țară în legătură cu pandemia coronavirusului, marșul a fost amînat pe 24 august – Ziua eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă. Totuși, participanții la marșul auto au decis să organizeze o acțiune de comemorare în conformitate cu toate standardele de siguranță necesare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă