PSRM

10 septembrie 2020

Socialistul Petru Burduja a îndemnat deputații să renunțe la populism într-o perioadă atît de complicată și să-și unifice eforturile în lupta cu pandemia

Deputatul PSRM, Petru Burduja, a îndemnat parlamentarii să renunțe la discursuri populiste și să-și unifice eforturile pentru a face față crizei provocate de pandemie și secetă. Declarația a fost făcută de la tribuna Parlamentului, cînd deputații au dezbătut rectificările la bugetul de stat.

“Oameni buni, voi toți cereți, de ce nu se dau bani încolo sau dincolo? Dar dacă nu se fura miliardul, poate aveam azi mai mulți bani pentru pensii și salarii. Dar dacă primeam creditul rusesc, oare nu aveam azi bani pentru cele necesare. Noi vă îndemnăm să unim forțele, căci doar prin unitate putem fi mai puternici pentru a depăși criza pandemică”, a declarat parlamentarul.

Petru Burduja i-a îndemnat pe deputații din opoziție, ca atunci cînd fac declarații tăioase, să își asume și consecințele, deoarece aceste declarații se răsfrîng direct asupra cetățenilor, asupra persoanelor, care lupta în prima linie cu virusul COVID-19.

„Sunt poate printre puținii colegi deputați, care zilnic își petrece soția în prima linie pentru a salva vieți omenești și seara, împreună cu copii, o așteptăm acasă. Mă bucur că ea zi de zi este alături de cei care suferă de pe urma acestei pandemii. Cînd faceți declarații populiste, să vă gîndiți la acești oameni”, a spus Petru Burduja.

Într-un final, deputatul PSRM i-a mulțumit Guvernului pentru munca depusă într-o perioadă atît de complicată pentru țara noastră și le-a amintit colegilor din opoziție că au fost și ei la guvernare.

„Nu cred că vă isprăveați mai bine, ați fost deja la guvernare și ați arătat ce puteți face”, a conchis Burduja.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă