PSRM

28 noiembrie 2014

Socialiştii vor obţine enorm de multe voturi în cadrul actualelor alegeri

Partidul Socialiștilor se arată indiferent de o eventuală majorare a pragului electoral. Liderul PSRM este convins că rezultatul pe care-l va înregistra formaţiunea la alegeri, va fi o mare surpriză pentru guvernarea actuală şi pentru Partidul Comuniştilor.
Potrivit lui Dodon, din surse apropiate de PCRM, din cadrul corpului diplomatic dar şi CEC, astăzi, a devenit cunoscut faptul că preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, insistă asupra excluderii din cursa electorală a Partidului Socialiștilor. În schimbul acestui gest, Voronin este dispus să asigure voturile necesare Partidului Liberal-Democrat şi celui Democrat pentru formarea viitorului Guvern. Totodată, liderul PCRM insistă asupra majorării pragului electoral pentru socialişti, dacă nu va reuşi excluderea completă a acestora din alegeri.
Dodon a menţionat că în decursul zilei de astăzi a avut multiple întrevederi cu şefii misiunilor diplomatice, acreditate în Moldova. „Le-am solicitat să intervină neîntîrziat în situaţie, să contribuie la revenirea partidului lui Renato Usatîi în cursa electorală şi să împiedice excluderea Partidului Socialiștilor. Reprezentanţii misiunilor diplomatice m-au asigurat că nu vor lăsa situaţia fără atenţie şi implicare”, a remarcat liderul PSRM.
Igor Dodon este convins că, fie şi cu o eventuală majorare a pragului electoral pentru PSRM pînă la 9% sau 11%, formaţiunea nu doar îl va depăşi, ci va reuşit să acumuleze cu mult mai multe voturi decît atît.
„Rezultatul nostru va fi o surpriză neplăcută pentru partidele de la guvernămînt şi pentru Partidul Comuniştilor”, a indicat politicianul.
Preşedintele Partidului Socialiştilor a făcut un apel către toţi cetăţenii să nu se lase victime ale provocărilor din partea guvernării şi să vină la alegeri.
„Îi chem pe toţi, absolut pe toţi cei care se pronunţă împotriva acestei guvernări – să nu se lase victime ale provocărilor, să asigure o prezenţă masivă la alegeri şi să-i arunce la gunoiştea istoriei. De dragul copiilor, de dragul părinţilor, de dragul Moldovei! Toţi la alegeri!”, a declarat în final politicianul.
Socialiştii vor monitoriza alegerile pentru a nu permite fraudarea acestora.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă