PSRM

28 iulie 2014

Socialiştii vor continua lupta pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Chirtoacă

Astăzi, Comisia Electorală Centrală a refuzat să elibereze ligitimaţiile şi listele de prescripţie pentru colectarea semnăturilor  reprezentanţilor grupului de iniţiativă privind organizarea unui referendum de demitere a Primarului General de Chişinău Dorin Chirtoacă. CEC a prezentat încheierea Curţii Supreme de Justiţie prin care a fost suspendată decizia Curţii de Apel Bălţi, care a înregistrat pe data de 3 iunie curent grupul de iniţiativă respectiv.

Igor Dodon, preşedintele grupului de inişiativă, liderul PSRM a menţionat în acest sens: „Sîntem profund indignaţi de acţiunile justiţiei moldoveneşti care de fapt deserveşte interesele lui Dorin Chirtoacă. Suntem indignaţi că un primar necompetent este apărat de întreaga alianţă de guvernare. Vom lupta în continuare pentru demiterea ruşinoasă a primarului de Chişinău Dorin Chirtoacă!”.

Amintim că, grupul de iniţiativă privind organizarea referendumului de demitere a primarului de Chişinău a fost constituit în februarie 2013 şi, conform legislaţiei, urma să fie înregistrat în 5 zile de către instanţele de judecată. Dar procedura în cauză durează mai bine de 1,5 ani.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă