PSRM

15 ianuarie 2018

Socialiștii solicită primăriei demisia celor vinovați de neplata compensațiilor pentru căldură

Demisiile persoanelor vinovate de neplata compensatiilor pentru caldură au fost solicitate de consilierii municipali ai fracțiunii Partidului Socialiștilor, luni, după ședința operativă a primăriei. Potrivit acestora, la sfârșitul lunii decembrie, listele corespunzătoare ar fi trebuit elaborate de către comisiile preturilor și transferate pentru plata compensațiilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

În această privință, la 12 ianuarie, pretorii, reprezentanții Termoelectrica, Direcția general locativ-comunală, Direcția finanțe și consilierii din partea Partidului Socialiștilor s-au întâlnit pentru a discuta această problemă după numeroasele plângeri primite din partea cetățenilor în timpul sărbătorilor de Anul Nou.

„ÎMGFL, în pofida faptului că, la 12 octombrie 2017, viceprimarul Nistor Grozavu a ordonat ca primirea cererilor să înceapă de la 15 octombrie, iar cei 39 000 care au primit anterior compensații să scrie doar o cerere repetată, în cele din urmă nu a făcut nimic. În plus, preturile nu și-au îndeplinit munca, ei sunt principalii vinovați în această problemă „, a spus consilierul PSRM, Eugenia Ceban.

Ea asigură că cetățenii nu au primit despăgubiri pentru căldură din cauza boicotului oficialilor primăriei responsabili de acest lucru, care au cerut plata primelor. „Ceea ce se întâmplă cu plata compensațiilor este un boicot al șefilor departamentelor și al angajaților care trebuie să fie concediați. Dacă nu vor să lucreze – să plece „, a concluzionat Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă