PSRM

05 aprilie 2017

Socialiștii solicită convocarea ședinței extraordinare a Consiliului municipal Chișinău

Astăzi, 5 aprilie, consilierii municipali din fracțiunea Partidului Socialiștilor au declarat în cadrul conferinței de presă că s-au adresat către Primarul General de Chișinău, Dorin Chirtoacă cu solicitarea de a convoca ședința extraordinară a Consiliului municipal Chișinău, pe data de 12 aprilie 2017.

Un singur subiect pe ordinea de zi – aprobarea proiectului Bugetului municipal pentru 2017, inclusiv aprobarea taxelor locale.

Președintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal, Ion Ceban a declarat că proiectul Bugetului municipal pentru acest an încă nu este pregătit pentru lectura a doua. Potrivit lui, acest lucru se întâmplă din cauza incompetențelor și prevalarea intereselor proprii ale conducerii Primăriei.

Ion Ceban a menționat că motivul întârzierii aprobării Bugetului municipal este intenția lui Dorin Chirtoacă și a asociaților săi de a organiza achiziții publice în favoarea companiilor afiliate conducerii primăriei.

Consilierul a subliniat că , 1) fracțiunea PSRM are pregătite propuneri clare referitoare la proiectul Bugetului municipal, 2) socialiștii nu votează orbește pentru proiectele de corupție, 3) PSRM susține doar acele soluții care servesc  interesele chișinăuienilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă