PSRM

26 martie 2015

Socialiştii lansează acţiunea „Pădurea Victoriei”

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova se alătură iniţiativei „Pădurea Victoriei”, lansate în cadrul manifestările cu ocazia marcării aniversării a 70 de ani ai Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Acţiunea, ce urmează să aibă în loc în mai multe state CSI, prevede plantarea de copaci în memoria celor căzuţi în anii războiului. Copacul poate fi sădit atît în memoria unei rude căzute pecîmpul de luptă, adică fi atît un copac nominal, cît şi unul fără nume.

În Moldova, acţiunearespectivă se va desfăşura în toate raioanele ţării. Socialiştii îi vor da start vineri, 27 martie, în parcul Valea trandafirilor (200 metri la dreapta de parcul de atracţii pentru copii).

Acţiunea va dura în perioada 27 martie – 9 mai.Potrivit organizatorilor, fiecare participant la acţiune, care va planta un copac în memoria unui ostaş al Marelui Război pentru Apărarea Patriei va putea face o poză fotografică lîngă copacul plantat, publicînd-o mai tîrziu în cadrul unui grupspecial din reţelele de socializare, care va începe să funcţioneze în ziua lansării acţiunii, precum şi pe o internet-resursă specială.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă