PSRM

16 aprilie 2019

Socialiștii desfășoară zilele de informare a cetățenilor

În această săptămînă, Partidul Socialiștilor desfășoară Zilele de Informare Politică a populației pe întreg teritoriul țării. Deputați, consilieri municipali, activiști PSRM și ”Garda Tînără”, merg pe străzile orașelor și satelor, pentru a comunica cu locuitorii din țară, pentru a răspunde la întrebările lor și pentru a distribui ultima ediție a ziarului ”Socialiștii”.

În ziar este prezentată detaliat poziția Partidului Socialiștilor privind formarea unei majorități parlamentare, ca urmare a rezultatelor Consiliului Republican al PSRM; este prezentată fracțiunea parlamentară a PSRM, care acționează ca o echipă unită; este publicat interviul realizat de către agenția rusă TASS, a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, în care vorbește despre patru scenarii pentru dezvoltarea situației politice din Moldova și altele.

În pofida întîrzierii stabilirii conducătorilor parlamentului și a formării Guvernului, socialiștii nu încetează să muncească din greu. Se continuă audiența cetățenilor, se acordă asistență juridică și de altă natură celor care au nevoie, se desfășoară în continuare instalarea terenurilor de joacă pentru copii și pentru sport și se organizează acțiuni de amenajare și de înverzire a teritoriului, în care sunt implicați și locuitorii.

Socialiștii sunt mereu alături de oameni și întotdeauna stau la straja intereselor cetățenilor și a localităților din republică.

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă