PSRM

22 aprilie 2017

Socialiștii continuă să lichideze consecințele dezastrului în curțile școlilor și grădinițelor

Sâmbătă, activiștii Partidului Socialiștilor și ”Gărzii Tinere” a PSRM, au continuat lucrările de lichidare a consecințelor ninsorilor din data de 20-21 aprilie. Astăzi, socialiștii acordă ajutor întreprinderilor municipale care nu reușesc să se descurce cu întreg volumul de lucru, soluționează problemele legate de reluarea alimentării cu energie electrică, coordonează activitatea de restaurare a transportului public.

În special, conducătorii instituțiilor de învățământ s-au adresat către Partidul Socialiștilor cu rugămintea de ai ajuta la demontarea blocajelor până se finisează vacanța școlară. Copiii ies din vacanță marți, 25 aprilie, în timp ce în curțile școlilor încă mai atârnă fire electrice rupte și copaci dărâmați. Prin urmare, este nevoie de ajutor de urgență cu scopul de a proteja curțile școlilor și grădinițelor.

Partidul a creat un sediu interactiv, care primește toate informațiile cu privire la locurile unde este nevoie de ajutor urgent. De exemplu, ”Liceul ”Iulia Hasdeu”, str, Titulescu 18.

Problema: firele electrice și atârnă crengile rupte. Liceul ”MIhai Grecu”, str. Valea Crucii 4/2. În școală nu există o intrare sigură, peste tot atârnă crengi și fire electrice”.

Și sunt  zeci de astfel de mesaje. Activiștii încearcă să acționeze într-un mod organizat și coordonat, astfel încât să nu dubleze executarea lucrărilor și să reușească cât mai mult posibil.

50 de grupuri de activiști s-au format doar în Chișinău, care până la 16.00 au curățat 20 de treceri între blocuri și 4 licee. Lucrările continuă în toate localitățile din țară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă