PSRM

17 martie 2017

Socialiștii au soluționat problema iluminatului într-un parc din Chișinău

Datorită eforturilor depuse de consilierul municipal al Partidului Socialiștilor și șeful Comisiei pentru gospodărie locativ-comunală,  Alexandr Comarov, într-un parc din sectorul Rîșcani (str Costin – Dimo) a apărut iluminatul.

Parcul nu a fost iluminat o perioadă lungă de timp, iar autoritățile locale nu se grăbeau sa soluționeze această problemă, deși intră în competența exclusivă a întreprinderii municipale Lumteh. Cazul a progresat numai după implicarea socialiștilor.

De asemenea, la inițiativa socialiștilor, anul trecut a fost iluminat un teren de joacă pentru copii, o zonă sportivă și o căsuță cu jocuri de masă.

Potrivit consilierilor municipali ai PSRM, astăzi parcul este iluminat în jur de 90%, iar la începutul sezonului de primăvară-vară pregătirea va fi de 100%.

Potrivit socialiștilor, aranjamentul lacului de la Rîșcani nu se termină aici. Consilierii planifică să propună un proiect de parteneriat public privat pentru ca, cu ajutorul bugetului municipal precum și a agenților economici să amenajeze în jurul lacului benzi de alergat, să instaleze bănci și treptat sa curețe lacul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă