PSRM

30 aprilie 2015

Socialiştii au solicitat ca raportul întocmit de compania britanică Kroll să fie audiat şi discutat astăzi în plenul Parlamentului.

Astăzi, Igor Dodon, liderul PSRM, deputat în Parlamentul RM, a solicitat  audieri publice în plenul Parlamentului, cu privire la raportul întocmit de compania Kroll ce vizează problemele de la cele 3 bănci , însă PD, PL, şi PLDM au refuzat să susţină iniţiativa.

În cadrul unei declaraţii pentru presă, Igor Dodon a spus că oligarhii de la guvernare refuză categoric să facă public raportul companiei Kroll care a investigat situaţia de la cele trei bănci problematice. „Oligarhii de la guvernare au refuzat, în pofida faptului că au promis societăţii că vor discuta acest subiect în cadrul şedinţei parlamentare. Aţi văzut poziţia liberalilor care fac jocul lui Plahotniuc, aţi văzut că nu se doreşte să se afle care este situaţia şi cine de fapt a furat aceste miliarde?”

De asemenea, Igor Dodon a declarat că în cel mai apropiat timp va face public acest raport astfel ca societatea să cunoască adevărul: „Vreau să vă spun că încercările de a ascunde raportul Kroll, nu le vor reuşi. Vă promit că în calitate de preşedinte a Partidului Socialiştilor din RM, în cel mai apropiat timp voi face public raportul Kroll, cu toate detaliile, nu aşa cum doresc ei – să scoată numele celor care au furat.”

Video

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă