PSRM

03 martie 2016

Socialiştii au propus Parlamentului spre aprobare declaraţia cu privire la recunoașterea caracterului captiv al statului Republica Moldova.

Astăzi, Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor a  declarat în cadrul unui briefing că fracţiunea PSRM a înaintat Parlamentului spre examinare un proiect de Hotărîre pentru aprobarea Declarației cu privire la recunoașterea caracterului captiv al statului Republica Moldova, semnat de 24 de deputaţi socialişti.

Igor Dodon  a făcut un apel către acei deputaţi care nu au intrat în majoritatea parlamentară oligarhică să semneze declaraţia respectivă: „Astăzi în plenul Parlamentului vrem să vedem cine este parte a statului capturat şi cine nu. Fac apel către acei deputaţi care nu au intrat în majoritatea parlamentară oligarhică să semneze această declaraţie pentru ca astăzi în plenul Parlamentului să facem primul pas pentru a recunoaşte că Republica Moldova este un stat capturat. Toţi, absolut toţi, cunosc că Moldova este un stat capturat. Comunitatea Internaţională declară că Moldova este un stat capturat. Majoritatea cetăţenilor consideră că Moldova este un stat capturat, numai deputaţii din Parlament se fac că nu vor şi consideră că mai sunt şanse. De aceea, astăzi în plenul Parlamentului propunem să fie aprobată această declaraţie”, a specificat liderul socialiştilor.

Ma jos vedeţi textul declaraţiei elaborat de PSRM:

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă