PSRM

29 aprilie 2017

Socialiștii au organizat Ziua de amenajare a teritoriului

Astăzi, 29 aprilie, activiştii şi membrii Partidului Socialiştilor în frunte cu preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi, au participat la Ziua de amenajare a teritoriului.

În timpul lucrărilor de amenajare în unul din parcurile din Chişinău, la echipa socialiştilor s- a lăturat și Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu fiul său mezin. Şeful statului a menţionat că politicienii ar trebui să fie mereu alături de locuitorii ţării – la bine, şi la rău.

„Astăzi am fost împreună cu cei din Partidul Socialiștilor, dar și sute de locuitori ai capitalei, în mai multe zone ale orașului, inclusiv Parcul ”Boris Glavan”, ”Valea Trandafirilor”, în cadrul Zilei Naționale de amenajare a teritoriului, declarată și organizată de PSRM. La îndemnul socialiștilor, astfel de acțiuni se desfășoară în toate raioanele Republicii Moldova.

Aproape 3000 de membri de partid sînt în teren pentru a ajuta oamenii și autoritățile locale. Este foarte important să ne consolidăm eforturile și să facem front comun în fața unor asemenea provocări ale naturii, dar și a altor probleme. Nu întîmplător, majoritatea cetățenilor sînt gata să ofere votul pentru socialiști”, a spus Igor Dodon.

Preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi le-a mulţumit tuturor activiştilor şi adepţilor Partidului socialiştilor, care au participat, astăzi, la Ziua Naţională de amenajare a teritoriului.

“Ţin să amintesc că socialiştii participă la salubrizarea şi amenajarea teritoriului în parcuri, grădiniţele de copii, şcoli, în curţile de bloc, practic din prima zi a calamităţii naturale, din Republica Moldova care a avut loc la 20-21 aprilie. În acest timp, s-a reușit mult şi sîntem mîndri că am putut să ajutăm mulți cetățeni”, a declarat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă