PSRM

28 aprilie 2016

Socialiştii au organizat o acţiune de salubrizare de Joia Curată

De Joia Curată, tradiţional, în cadrul Campaniei naţionale sociale “Iubesc Moldova”, deputaţii din fracţiunea PSRM, consilierii socialişti din CMC, membrii şi susţinătorii Partidului Socilaiştilor din RM au organizat o acţiune de salubrizare a unei porţiuni a parcului forestier din sectorul Ciocana, din preajma străzii Vadul-lui-Vodă. Socialiştii au greblat, au strîns gunoiul, au reparat şi vopsit băncile etc.

În cadrul acestei acţiuni, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a menţionat:„În primăvara anului 2011, noi în acest loc, în Joia Curată, am lansat campania electorală pentru eliberarea Chişinăului de Dorin Chirtoacă. Pentru noi deja a devenit o tradiţie, ca în fiecare an, de Joia Curată, împreună cu colegii, să venim aici şi să facem ordine. Deşi au trecut de atunci 5 ani, mă bucur că majoritatea scaunelor sunt întregi, că lumea s-a obişnuit să vină aici şi să se odihnească. Aţi văzut că, chiar şi în parcul central, scaunele, cu regret, sunt distruse, dar aici, băncile au rămas aşa cum le-am instalat noi. Panoul care indică că acest loc este amenajat în cadrul Campaniei „Iubesc Moldova” – e pe loc. Asta înseamnă că oamenii apreciază lucrul pe care noi l-am făcut aici”, a spus Dodon.

De asemenea, liderul socialiştilor a declarat că intenţionează ca astfel de acţiuni să fie organizate în mai multe colţuri ale oraşului şi a sugerat oponenţilor politici şi colegilor din Parlament să ia sub protecţia sa cîte 2-3 parcuri şi să le amenajeze.

Menţionăm că în toamna anului 2011 în acest loc au fost plantaţi circa 400 de copaci. În anul 2012, locuitorii sectorului Ciocana s-au bucurat de o nouă zonă de odihnă fiindcă, graţie faptului că socialiştii au amenajat un teren de joacă pentru copii şi au instalat bănci pentru odihnă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă