PSRM

06 aprilie 2018

Socialiștii au efectuat lucrări de amenajare pe întreg teritoriului țării

Vineri, 6 Aprilie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova au organizat o acțiune de amenajare pe întreg teritoriul țării, desfășurată în mod tradițional, în fiecare an de socialiști.

În acest an, la apelul șefului fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul municipal Chișinău, candidatul pentru funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, au răspuns sute de activiști ai PSRM. Ei au curățat  parcurile,  zonele verzi ale capitalei, au plantat mai multe sute de copaci, în sectorul Rîșcani au montat bănci în jurul terenului de joacă pentru copiilor.

La Chișinău, alături de membrii partidului, la lucrările de amenajare a teritoriului, a participat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi. Ea a menționat că, capitala noastră are nevoie de o îngrijire mai bună.

„Din păcate, în ultimii ani autoritățile de la Chișinău nu au acordat atenție cuvenită ordinei, curățeniei sau amenajării orașului . Pentru a schimba situația, este necesar să schimbăm conducerea, este nevoie de a organiza activitatea serviciilor de salubrizare, în așa fel încît, o astfel de muncă să fie efectuată zilnic. Nici locuitorii capitalei nu trebuie să rămînă indiferenți față de felul în care arată orașul lor și să participe activ la astfel de acțiuni”, a spus Zinaida Greceanîi.

De asemenea, Ion Ceban, care astăzi a revenit dintr-un șir de călătorii, în care a vizitat mai multe capitale ale altor state, el, a menționat că orașul nostru ar trebui să fie un frumos, curat și confortabil pentru cetățeni. Și, bineînțeles, că autoritățile capitalei ar trebui să aibă grijă de acest lucru.

„Problema nu este în resurse, dar în dorința și aspirația de a schimba situația spre bine”, a spus Ion Ceban.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă