PSRM

02 martie 2024

Socialiștii au depus o coroană de flori la podul de la Vadul lui Vodă

Astăzi, conducerea PSRM, împreună cu deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, membrii și susținătorii PSRM, au depus o coroană de flori la podul de la Vadul lui Vodă în semn de omagiu pentru memoria celor căzuţi în tragicele evenimente din 1992.

În această zi, cu 32 de ani în urmă, a izbucnit conflictul armat de pe Nistru, care a răpit sute de vieți, a distrus destinul a mii de oameni, a produs distrugeri materiale enorme. Cu regret, conflictul rămâne nesoluționat până în prezent.

Nu putem schimba istoria, dar este imperios să tragem învățăminte din acele evenimente dramatice și să facem tot posibilul ca acestea să nu se mai repete.

Nu este nimic mai important decât pacea și buna conviețuire dintre popoare. Autoritățile țării noastre trebuie să se implice activ în organizarea negocierilor de identificare a unor soluții pașnice și durabile de rezolvare a diferendului transnistrean, soluții ce ar asigura pacea și securitatea tuturor locuitorilor Republicii Moldova, de pe ambele maluri ale Nistrului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă