PSRM

27 august 2016

Socialiștii au depus flori și au felicitat cetățenii RM cu ocazia Zilei Independenței

Astăzi, deputaţii, consilierii municipali, membrii şi susţinătorii PSRM, în frunte cu Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din RM, au depus flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt cu prilejul împlinirii a 25 de ani de independenţă a Republicii Moldova. 

Igor Dodon a felicitat toți cetățenii RM cu Ziua Independenței, menționînd că trebuie în continuare să păstrăm statalitatea țării noastre, iar oamenii să se mîndrească că sunt cetățeni ai Republicii Moldova.

”Patria este una, Moldova este una și noi trebuie să ne mîndrim că suntem cetățeni ai Moldovei. Pe parcursul a 25 de ani au fost și multe succese și insuccese, dar avem cu ce ne mîndri, avem țara noastră – Republica Moldova.

Ceea ce ține de succesele economice, sociale și altele, au fost diferite perioade. A fost perioada anilor 90 cînd a avut loc renumitul program ”Pămînt” și privtizarea contra bunurilor patrimoniale. Perioada anilor 2001-2009 cînd au fost înfăptuite și lucruri bune. Eu aș diviza acești 25 de ani în trei perioade, fiecare avînd și plusurile și minusurile sale, dar cel mai important lucru cu care trabuie să ne mîndrim este statalitatea pe care am păstrat-o. Moldova are viitor!” a declarat Dodon.

Menționăm că astăzi Republica Moldova marchează 25 de ani de la obţinerea Independenţei, votată de către Parlament la 27 august 1991. 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă