PSRM

23 februarie 2017

Socialiștii au depus flori la Memorial

Astăzi, deputații și consilierii municipali ai PSRM, în frunte cu președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Grecianîi au depus flori la Complexul Memorial “Eternitate” din Chișinău.

Zinaida Grecianîi, Președintele PSRM a felicitat toți militarii, veteranii și toți bărbații care cândva au purtat uniformă, cu ziua Apărătorului Patriei.

“A devenit deja o tradiție ca pe data de 23 februarie să aducem un omagiu ostașilor care și-au sacrificat viața pentru Patria noastră, noi îi onorăm pe toți cei care au avut ocazia să depună jurământul de credință față de Patrie, toți cei care astăzi asigură pacea și securitatea în țara noastră. 23 februarie a devenit o sărbătoare cu adevărat națională în Republica Moldova.

Stimați apărători ai Patriei noastre, vă mulțumim pentru devotamentul și loialitatea față de țara voastră, pentru curajul de a apăra țara! Vă doresc multă sănătate, fericire, noroc și succes! Mi-aș dori să purtați, uniforma militară doar în timpul sărbătorilor! Să fie pace și liniște pentru toți în țara noastră! „.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă