PSRM

14 octombrie 2016

Socialiștii au depus flori la bustul lui Carol Schmidt

Astăzi, cu ocazia împlinirii a 580 de ani de la prima atestare a orașului Chișinău, deputații și consilierii municipali socialiști, în frunte cu Igor Dodon, președintele PSRM, candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, au depus flori la bustul celui mai renumit primar din istoria Chișinăului, Carol Schmidt.

 Igor Dodon și-a exprimat regretul că orașul Chișinău, dintr-o capitală înfloritoare a Moldovei a ajuns astăzi plin de gunoiști și construcții haotice, iar primarul Chirtoacă nici nu poate fi comparat cu cel care a fost Carol Schmidt.

”Carol Schmidt a fost unul dintre cei mai buni primari ai Chișinăului iar Chirtoacă trebuie să stea la picioarele acestui om. Bine că cel puțin a instalat acest monument că în rest nu l-a dus mintea să facă nimic. El trebuie să stea la Colonița și să lase capitala să fie condusă de un om competent”, a declarat Dodon.

Menționăm că Carol Schmidt a fost primar de Chișinău timp de 25 de ani. A schimbat radical aspectul urbei, pornind de la un orăşel provincial cu relaţii economice subdezvoltate, el a reuşit să dea Chişinăului un aspect frumos, transformîndu-l în una dintre cele mai frumoase capitale din regiune.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă