PSRM

22 iunie 2016

Socialiştii au depus flori cu prilejul marcării a 75 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei

Astăzi, deputaţii, consilierii municipali, membrii şi susţinătorii PSRM, au depus flori la Complexul memorial “Eternitate“ în memoria celor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Liderul Partidului Sociliştilor a declarat că a venit alături de misiunile diplomatice din ţara noastră pentru a comemora victimele celui mai crîncen război din istoria omenirii – Marele Război pentru Apărarea Patriei.

“ Exact, cu 75 de ani în urmă, pe pămînturile Republicii Moldova au intrat fasciştii. De aceea trebuie să conştientizăm cu toţii, că pentru noi, pentru cetăţenii RM, este o filă neagră din istoria ţării noastre. Este bine că astăzi, au participat foarte mulţi tineri, ceea ce înseamnă că ei nu uită ce înseamnă urgia războiului. De aceea şi ne aflăm aici, ca să le amintim tuturor ce s-a întîmplat cu 75 de ani în urmă pe teritoriul Republicii Moldova. Este o lecţie de care cu toţi trebuie să ne aducem aminte şi să le-o spunem şi copiilor noştri.” a declarat, Igor Dodon.

Totodată, Dodon a declarat că este regretabil că nu a participant nimeni din oficialii ţării noastre, deoarece cei care nu-şi cunosc istoria – nu au viitor, iar această guvernare nu are viitor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă