PSRM

19 septembrie 2023

Socialiștii au depus documentele de înregistrare a PSRM în campania electorală pentru alegerile locale generale

Astăzi, Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM împreună cu candidatul formațiunii la funcția de primar general de Chișinău, Adrian Albu, au depus actele de înregistrare în campania electorală pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie curent, la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorala Chișinău.

Adrian Albu a enunțat prioritățile platformei sale electorale, printre care se numără acțiunile de îmbunătățire a nivelului de trai al chișinăuienilor, soluționarea problemelor de infrastructură, implicarea cetățenilor în luarea deciziilor de importanță majoră pentru chișinăuieni, transparență în luarea deciziilor, lupta cu propaganda LGBT în școli, promovarea tradițiilor familiale, redistribuirea banilor destinați înarmării pentru proiecte sociale etc.

Igor Dodon, primul pe lista candidaților PSRM la funcția de consilier municipal, a subliniat că în ultimii patru ani situația din Chișinău a început să se schimbe spre bine, deoarece municipalitatea era condusă de socialiști, nu de cameleoni, care au devenit peste noapte „verzi”.

„Mii de proiecte implementate în Chișinău sunt o realizare a echipei socialiștilor. Fără socialiști, Chișinăul ar fi rămas în situația vremurilor lui Chirtoacă. Avem o poziție, avem o viziune a ceea ce trebuie să facem în continuare, fără ca să ne schimbăm principiile sau să încercăm să-i facem pe plac Maiei Sandu sau ambasadorilor străini.

Sunt sigur că PSRM va avea cea mai mare fracțiune în consiliul municipal, care va putea continua schimbările ce au demarat deja. Nu va fi o luptă ușoară. Iată de ce am acceptat să fiu primul pe lista candidaților PSRM. Intenționăm să luptăm pentru Chișinău și vom obține un rezultat bun”, a spus Igor Dodon.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă