PSRM

15 iulie 2016

Socialiştii au comemorat victimele atentatului terorist din Franţa

Deputaţii Partidului Socialiştilor au venit, astăzi, la Ambasada Franţeila Chişinău pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei produse recent în Franţa. 

Aleşii poporului din partea PSRM au depus flori şi au adresat condoleanţe Ambasadorului Franţei în Moldova, după care au semnat în cartea de condoleanţe a Ambasadei.

“O tragedie cumplită s-a întîmplat în această noapte la Nisa. Bucuria serbării Zilei Naţionale a Franţei s-a transformat într-o dramă naţională care s-a soldat cu zeci de morţi şi sute de răniţi în urma unui atentat terorist.

În aceste clipe grele, sîntem solidari cu poporul francez şi transmitem condoleanţe victimelor, rudelor şi apropiaţilor celor care au suferit de pe urma groaznicului atentat. Reiterăm importanţa consolidării eforturilor împotriva luptei cu terorismul, dar şi în prevenirea unor astfel de evenimente tragice în întreaga lume”, a menţionat preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon.

Vă amintim că în ziua de 14 iulie, la Nisa, un autocamion a intrat în plină viteză în mulţimea adunată pentru a contempla focurile de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei – Ziua luării Bastiliei, după care şoferul care se afla la volanul autocamionului a deschis focul asupra oamenilor.

Potrivit informaţiei de ultimă oră, au murit 84 de persoane, circa două sute de persoane au fost rănite. Printre victime se numără şi cel puţin 54 de copii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă