PSRM

09 ianuarie 2020

Socialiștii au comemorat victimele accidentului aviatic de la Teheran

Socialiștii au comemorat victimele accidentului aviatic de la Teheran

Astăzi, parlamentarii din fracțiunea Partidului Socialiștilor, consilierii municipali, activiștii PSRM și Garda Tînără, în frunte cu secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, au depus flori la Ambasada Ucrainei la Chișinău în memoria victimelor tragediei de la Teheran.

“Transmitem sincere condoleanțe Ucrainei, familiilor și prietenilor victimelor tuturor țărilor ai căror cetățeni și-au pierdut viața în acest tragic accident”, a spus secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al său personal, speakerul Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a transmit sincere condoleanțe poporului ucrainean și popoarelor ai căror cetățeni se aflau la bordul avionului de pasageri ucrainean care s-a prăbușit în drum din Teherat spre Kiev.

Avionul companiei Ukraine International Airlines, care opera pe ruta Teheran-Kiev, s-a prăbușit la 8 ianuarie, la scurt timp după decolare. La bord se aflau 176 de pasageri și membri ai echipajului, toți au murit.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă