PSRM

15 februarie 2021

Socialiștii au comemorat eroii căzuți în timpul războiului din Afganistan

Deputații fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, condus de Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, liderul fracțiunii PSRM Corneliu Furculiță, consilieri municipali din partea fracțiunii PSRM, activiști ai PSRM și „Garda Tânără” au depus flori la Memorialul eroilor căzuți în războiul din Afganistan.

Zinaida Greceanîi a remarcat în discursul său că au trecut mai mult de trei decenii de la retragerea completă a trupelor din Afganistan. Cu fiecare aniversare, acest eveniment devine tot mai îndepărtat în ani, dar ecoul lui rămâne viu în sufletele noastre.

„Trebuie să păstrăm amintirea eroilor căzuți care au demonstrat un exemplu de curaj și patriotism, și-au îndeplinit onorabil datoria. Glorie și recunoștință eternă eroilor căzuți!”, a spus Zinaida Greceanîi.

Speakerul a urat sănătate tuturor veteranilor războiului din Afganistan și familiilor acestora și și-a exprimat aprecierea activității Uniunii Veteranilor Războiului din Afganistan a Republicii Moldova și conducerii acesteia.

În această dimineață, și liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, s-a adresat veteranilor războiului din Afganistan.

El a menționat că Partidul Socialiștilor și el personal sunt întotdeauna alături de veterani, oferind sprijin în realizarea inițiativelor lansate. „Ne propunem să vă susținem în continuare și să soluționăm problemele cu care vă confruntați. În acest sens, echipa PSRM va propune legislativului pentru examinare proiecte de lege concrete”, a subliniat președintele PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă