PSRM

01 noiembrie 2015

Socialiştii au comemorat cetăţenii decedaţi ai Rusiei şi României

Deputaţi, consilieri municipali şi activişti ai Partidului Socialiştilor din RM au venit, astăzi, la sediile ambasadelor Federaţiei Ruse şi României, la Chişinău, pentru a depune flori şi a aprinde lumînări în memoria victimelor accidentului unui avion de linie rusesc şi cele ale incendiului dintr-un club de noapte din Bucureşti. 

„Astăzi, am venit la sediul ambasadei pentru a exprima condoleanţe fraţilor noştri ruşi în legătură cu tragedia de ieri. S-au produs nişte evenimente de-a dreptul groaznice. Sute de familii au rămas fără cei apropiaţi, şi-au pierdut viaţa foarte mulţi copii mici. În astfel de clipe grele trebuie să fim alături, pentru că sîntem popoare frăţeşti. Astăzi sîntem îndoliaţi şi noi alături de toată Rusia.

Noi am comemorat şi victimele incendiului dintr-un club de noapte din Bucureşti. Zeci de vieţi tinere s-au oprit la început de cale. Adresăm sincere condoleanţe părinţilor şi rudelor celor decedaţi, precum şi întregului popor român. Astăzi sîntem în doliu împreună cu dumneavoastră”, a spus preşedintele formaţiunii, Igor Dodon.

Vă amintim că 224 de persoane, dintre care 27 de copii şi-au pierdut viaţa, ieri, într-un accident de avion de linie, care zbura din Sharmel-Sheikh spre Sankt-Petersburg.

În noapte de vineri spre sîmbătă, 27 de persoane au murit şi peste 150 au avut de suferit din cauza unui incendiu produs într-un club de noapte din Bucureşti. 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă